2015-11-11 10:53:48• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Oroszlán - Nem kell a munkába temetkeznie

Napi horoszkóp november 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Kos jegyében álló Uránusz kedvezőtlen fényszögekben látható. Ma a legnagyobb kedvét abban lelheti, ha olyan elfoglaltságot talál, amiben kiélheti találékonyságát és szervező képességét. Ha fáradozásait pénzzel kívánják jutalmazni, azt ne utasítsa vissza!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Mérleg jegyében áll, ma rögtön észre fogja venni, ha valami nincs rendben, feltűnő lesz, ha a mosolyok mesterkéltek vagy kényszeredettek. Sajnos a kedvese ezt a napot választotta ki arra, hogy néhány kellemetlen tényt közöljön önnel.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz az Ikrek jegyével szemben áll, és sok akadályt gördít az álmai megvalósulásának útjába. Ma mindenképpen meg kellene válaszolnia azt a levelet, amelyet már hetek óta halogat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Többet kellene törődnie az egészségével. Kezdje el a sportolást, de ne essen túlzásba, nehogy izomlázat kapjon! Ha kitartó lesz, karácsonyig elérheti a célját, és leadhat pár kilót.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap két másik bolygóval együtt a Skorpió jegyében áll. Nem kell mindig a munkába temetkeznie, hagyja magát elcsábítani, ha kísértést érez egy kis csevegésre vagy egy jó programra!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr 150 fokra áll az Uránusztól. Jobban kedveli a flörtöket és a kalandokat, mégis hosszú ideje ugyanazzal a partnerrel mutatkozik. Ha szerelme viszonzásra talált, nyugodtan elmondhatja, hogy megtalálta a nagy Ő-t.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz a Mérleg jegyében áll, kedvező fényszögben a célok házával. A hivatásában sikert sikerre halmozhat, a magánéletében viszont az Uránusz fényszöge miatt kudarcok is érhetik. Vigyázzon, hogy ne veszítse el a türelmét!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az energiája fogy, befelé forduló és komor lesz, ráadásul most a külvilág is inkább gátolja, mint segíti. Ma a szokottnál is több időt tölt gondolkodással...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha tegnap rugalmas tudott maradni, annak ma élvezheti az előnyeit. Kollégái szavaiból és gesztusaiból azt olvashatja ki, hogy önnek adnak igazat. Ebből a szimpátiából erkölcsi tőkét is kovácsolhat magának. Otthon viszont inkább önnek kellene engednie.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Önnek mindig helyén van az esze, ezt a munkatársai is tudják. Sokat köszönhetnek önnek. Egy kisebb orvosi beavatkozásra is sor kerülhet ma, amivel megszüntethet egy időről időre visszatérő panaszt.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Próbálja meg egy kicsit kívülről szemlélni a világot, mert ha más nézőpontból nézi, kiderülhet, hogy milyen nevetséges az, amiről tárgyalnia kell. A hivatását jelző területen ragyog a Nap, nem lehet semmi baj.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha megpróbál leszokni a káros szenvedélyéről, ahogyan a bolygók tanácsolták, lehet, hogy ma kellemetlen feszültséget érez. Nyugodjon meg, ilyen helyzetben ez természetes! Ne rontsa el a családja hangulatát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: